Vul dit formulier in om u te registreren voor Jeugd in Onderzoek 2020.

Komt u mee met een sessieverzorger om uw verhaal vanuit de praktijk te vertellen en bent u alleen aanwezig voor die ene sessie? Neem dan contact op met de organisatiecommissie via jeugdinonderzoek@nro.nl. U hoeft dan geen inschrijfgeld te betalen.

PERSOONLIJKE INFORMATIE

PRAAT MET MIJ OVER...

"Praat met mij over..." Deze tekst zal op uw badge worden vermeld, zodat mensen gemakkelijker met u in gesprek kunnen gaan.

PROGRAMMA

Er zijn 3 rondes met interactieve workshops en lezingen. Hieronder kunt u zich per ronde inschrijven voor een workshop, lezing, netwerktafel of het participatie-café. 

ACCREDITATIE

Voor onderstaande beroepsverenigingen is accreditatie aangevraagd. Bent u lid van een van deze verenigingen, dan verzoeken wij u dat hieronder aan te geven. Indien dit niet het geval is, kunt u klikken op niet van toepassing.

Vul hieronder uw registratienummer in. Zonder dit registratienummer kunnen wij uw accreditatie niet verwerken.

OVERIG

TOESTEMMING

Door u in te schrijven geeft NRO toestemming om u e-mailupdates te sturen over Jeugd in Onderzoek 2020 en om uw informatie te gebruiken voor een persoonlijk programma en naamplaatje tijdens Jeugd in Onderzoek 2020. Wij zullen uw informatie met respect behandelen en zullen uw persoonlijke gegevens niet voor andere doeleinden gebruiken. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie over onze privacypraktijken. Door hieronder te klikken, gaat u ermee akkoord dat we uw informatie kunnen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

Door deel te nemen aan Jeugd in Onderzoek 2020 verleent u NRO alle rechten om de afbeeldingen te gebruiken die het resultaat zijn van de fotografie / videofilm tijdens het evenement, en eventuele reproducties of aanpassingen van de afbeeldingen voor publiciteit of andere doeleinden. Dit omvat het recht om ze te gebruiken in gedrukte en online publiciteit, sociale media en persberichten. Als u niet gefotografeerd wilt worden, neem dan contact op met een organisator van het evenement tijdens de dag van het evenement.

Indien u in dit registratieformulier de keuze heeft gemaakt voor het aanvragen van een accreditatie, worden sommige van uw gegevens (zoals uw registratienummer) gedeeld met het NJi, om de verwerking van uw accreditatie mogelijk te maken. Door hieronder te klikken, gaat u hiermee akkoord.

€ 140,00

Totaal: € 140,00

Inclusief € 24,30 BTW